nieuws

Schone stadsdistributie – een utopie?

Ketensamenwerking 939

De verstedelijking neemt in rap tempo toe en de economische groei drukt zwaar op de transportcapaciteit in de stad. Het momentum is er om te veranderen. De snelheid van vooruitgang lijkt vooralsnog beperkt.

Schone stadsdistributie – een utopie?

Stadsdistributie is een veelbesproken thema. Schone en slimme oplossingen in stad zijn dan ook hard nodig. Van alternatieve brandstoffen tot logistieke regievorming. “Daarbij mag de kracht van technologische innovaties en digitalisering niet worden onderschat”, zegt Bart Banning, sector banker Transport & Logistiek van ABN Amro. “Het momentum is er om te veranderen. De snelheid van vooruitgang lijkt vooralsnog beperkt.”

Nationaal Onderzoek Schone Stadsdistributie

ABN Amro en Logistiek.nl houden samen het Nationaal Onderzoek Schone Stadsdistributie en horen graag uw mening over het komt dat de noodzakelijke verandering op zich laat wachten. Wat de bottlenecks zijn en waar liggen juist de grootste kansen om te versnellen.


De enquête is een onderdeel van een whitepaper die Logistiek.nl en ABN AMRO uitbrengen.

U wordt gekend in de uitkomsten en ontvangt als eerste de whitepaper, indien u uw gegevens achterlaat aan het einde van de enquête. Meedoen op anonieme basis kan uiteraard ook. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten.

Reageer op dit artikel