nieuws

Welke social media biedt Logistiek.nl?

Home

Welke social media biedt Logistiek.nl?

De inspanningen van de redactie van Logistiek Magazine en Logistiek.nl op het gebied van sociale media hebben een enorm succes.

Tienduizenden logistiek professionals maken inmiddels onderdeel uit van deze grootste logistieke community van Nederland. Welke social media in de logistiek moet je volgen? Hier alle social media van de grootste community in de logistiek op een rij!

Logistiek op Twitter

Het merk Logistiek is natuurlijk op Twitter te vinden (@logistiek_nl), met inmiddels ruim 8.300 volgers. Al het logistieke nieuws wordt verspreid via Twitter, ook nieuws rondom events van Logistiek. Ruim 900 mensen volgen ook ons speciale account met dagelijks de nieuwste logistieke vacatures. Volg daarvoor @vac_logistiek.

Daarnaast attendeert de redactie ook persoonlijk hun volgers op belangrijke ontwikkelingen in het logistieke werkveld:

Logistiek op LinkedIn

LinkedIn Logistiek is in een paar jaar uitgegroeid tot een zeer drukbezochte LinkedIn-groep met ruim 27.000 leden. Hier worden dagelijks nieuwe discussies aangezwengeld, vragen gesteld over de laatste logistieke ontwikkelingen en evenementen aangekondigd, zowel door de redactie als door groepsleden. De belangrijkste vragen en discussies worden meegenomen in de gratis logistieke nieuwsbrief (bijna 24.000 abonnees).

Logistiek op Facebook

Logistiek.nl vind je natuurlijk ook op Facebook, waar al ruim 770 mensen samenkomen. Veel blogs van Logistiek.nl komen hier rechtstreeks terecht. Je vindt er ook het belangrijkste nieuws van de dag, opvallende foto’s en video’s, gebeurtenissen en jubilea. Ook items insturen? Dat kan naar redactie.logistiek@vakmedianet.nl.

YouTube Logistiek

De redactie plaatst ook video’s op het eigen Youtube-kanaal Logistiek. Originele bestanden (dus geen linkjes) van filmpjes kunnen hiervoor worden gemaild naar marjanlijftogt@vakmedianet.nl.

Logistiek volgen via Google+

Logistiek.nl is ook te vinden op Google+. Hier plaatsen we wekelijks onze beste expertartikelen en nieuwsberichten.

Logistiek op Pinterest!

Informatieve infographics en mooie logistieke (lezers)foto’s vind je op Pinterest.

Logistiek Magazine

Liever in alle rust bladeren en lezen in een magazine? Dan is er natuurlijk nog altijd Logistiek Magazine, als blad en ook gratis digitaal voor abonnees!

Nieuwsbrief Logistiek

Wat goed is blijft! Onze oude vertrouwde (gratis!) nieuwsbrief is nog steeds een groot succes met bijna 24.000 abonnees. Meld u hier aan voor de gratis nieuwsbrief logistiek. 

Als u vragen heeft over de social mediakanalen van Logistiek.nl kunt u contact opnemen met marjanlijftogt@vakmedianet.nl.

Reageer op dit artikel