nieuws

Prijswinnaars van Logistiek Logospel bekend

Home

Prijswinnaars van Logistiek Logospel bekend

Het Logistiek Logospel werd een groot succes: bijna vijfhonderd deelnemers testten eind december hun kennis over logistieke bedrijven. Zeven gelukkigen vulden de bedrijfsnamen bij de logo’s goed in en wonnen een mooie prijs.

Demian Bakker had de juiste oplossing en won een ritje in een Ferrari. Zijn reactie:Ik heb het spel ‘ontdekt’ via de logistieke nieuwsbrief. Ik ontvang deze nieuwsbrief voor mijn werk als accountmanager freight bij Stena Line, zo blijf ik op de hoogte van de logistieke ontwikkelingen. Ik lees deze nieuwsbrief altijd met veel interesse. Het logospel trok mijn aandacht omdat ik geinteresseerd ben in de marketingtechnische kracht van logo’s in combinatie met naamsbekendheid in de markt en het gebruik ervan. Het vinden van de juiste combinatie vond ik uitdagend waarbij doorzettingskracht en inventiviteit vereist werd. Ik heb met veel plezier het spel meegespeeld en zie erg uit naar de prijs.”

Hilke Tol, zelfstandig interim manager, ontving een dinercheque en twitterde via @HilkeTol enthousiast: ‘Net gebeld door @Logistiek_nl …. Heb zomaar een dinercheque gewonnen met het logospel. Top!! #datwordtgenieten’

Prijswinnaars Logistiek Logospel

Hier alle prijswinnaars op een rij:

 

Prijswinnaar Prijs Aanbieder prijs
Demian Bakker

Ferrari-rit

Logistiek.nl
Leen Edelman
Motorola Smartphone, incl. 1 jaar driver telematics software
Qualcomm
Erik Noordam
Dinercheque
Van Looy
Rik Hendriks
Dinercheque
Van Looy
Hilke Tol
Dinercheque
Van Looy
A.E.C. de Jong
Vrachtwagen miniatuur
VTL
Pieter Weekers
Vrachtwagen miniatuur
VTL
N. Heemskerk
Vrachtwagen miniatuur
VTL

 


Bekijk hier de oplossing van het logospel!

Reageer op dit artikel