nieuws

Flextronics neemt Solectron over

Home

Flextronics neemt Solectron over
Flextronics neemt Solectron over - foto: termie / Flickr

Flextronics heeft aangekondigd dat het concullega Solectron wil overnemen en daar bijna 2,7 miljard euro voor over heeft. Het is de bedoeling dat de overname aan het eind van 2007 wordt afgerond. De combinatie van Flextronics en Solectron levert een bedrijf op dat actief is in 35 landen, waar ongeveer 200.000 mensen werken.

Voor Flextronics is de overname van Solectron vooral interessant omdat het daarmee vooral denkt het eigen supply chain management te kunnen verbeteren. Beide logistieke bedrijven voullen elkaar prima aan. Zo is Flextronics vooral actief in de sectoren automotive, computers, digitale consumentenproducten en de medische sector. Solectron is vooral actief in telecom, computers, opslag, automotive, defensie en daarnaast ook de medische sector.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel