nieuws

Groeneveld IT en Cat Logic verder als GreenCat

Home

Groeneveld IT en Cat Logic verder als GreenCat
Henk Groeneveld en Hans Ketterings

Groeneveld IT in Gorinchem en Cat Logic in Rotterdam gaan samenwerken onder de naam GreenCat. Het samengevoegde softwarebedrijf heeft nu ruim 230 medewerkers en 500 klanten. Hans Ketterings, CEO van GreenCat, geeft aan dat er de komende jaren flink geïnvesteerd gaat worden in productontwikkeling.

Ketterings: “We hebben naast onze omvang, ook onze innovatiekracht verdubbeld. De komende jaren gaan we verder investeren in productontwikkeling, in moderne en stabiele technologie die een extreme gebruikersproductiviteit brengt.”

 

Locaties

“Met een goede geografische dekking zitten we altijd dicht bij onze klanten. Het hoofdkantoor ligt centraal in Gorinchem met vestigingen in Nederland, Frankrijk, België, Engeland, Duitsland en Turkije. Ons ontwikkelcentrum blijft gevestigd in Pune in India. GreenCat kan de complete logistieke keten automatiseren met de nieuwste technologie.”

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel