nieuws

Schmitz verkoopt veel trailers tijdens IAA

Home

HORSTMAR – De Internationale Auto Ausstallung, beter bekend als de IAA was voor Schmitz Cargobull dermate succesvol dat het bedrijf in het orderboek 3156 verkochte trailers kon bijschrijven. De trailerbouwer zegt daar enorm tevreden mee te zijn.

De kopers zijn afkomstig uit alle windstreken van Europa, waarbij ook een groot aantal bezoekers uit de nieuwe EU-lidstaten een kijkje op de stand kwamen nemen. Schmitz schat dat van de in totaal ongeveer 250.000 bezoekers die de IAA aandeden, zo’n 80.000 daarvan door zijn gelopen naar die van de trailerbouwer. Deze stand had een oppervlakte van 1500 m2. Op het buitenterrein had Schmitz ook enkele trailertoepassingen tentoongesteld. Daar ging de meeste aandacht uit naar een trailer telematics systeem, een automatisch systeem voor het traceren van vrachten en trailers.

Reageer op dit artikel