nieuws

Lalesse start door na faillissement

Home

Direct na het uitgesproken faillissement van Lalesse Zevenaar op 25 februari j.l. heeft de voormalige service manager Hans Niels het initiatief genomen om het bedrijf te herstarten. Vanaf 15 maart is de organisatie weer van start gegaan onder de nieuwe naam Lalesse Europe BV.

Het merendeel van het personeel gaat mee in de nieuwe organisatie. De filosofie is aangepast aan de huidige conjunctuur. De nieuwbouwactiviteiten zullen in beperkte mate worden doorgezet. De focus van Lalesse Europe ligt nu op service en onderhoud en op het innoveren en renoveren van bestaande installaties. Behalve aan de Lalesse magazijnkranen voert Lalesse Europe tevens onderhoud uit aan logistieke installaties en magazijnkranen van andere merken.

Reageer op dit artikel