nieuws

TPG Post neemt belang in Dimar Group

Home

TPG Post heeft een belang van 60 procent genomen in de Dimar Group. Dit bedrijf is actief in Tsjechië en Slowakije. Dat heeft TPG vrijdag bekendgemaakt. Het is onbekend hoeveel de Nederlanders voor het bedrijf hebben betaald. Dimar onderhoudt onder meer informatiesystemen voor klanten. Ook heeft de onderneming callcenters en allerlei printactiviteiten. Tot de klanten behoren grote financiële instellingen en telecom- en ICT-bedrijven.

Dimar draait met 180 medewerkers een jaaromzet van 9 miljoen euro. De overname past volgens TPG Post in zijn strategie om meer communicatie-, informatie- en documentdiensten te leveren. De Nederlanders denken dat Dimar als springplank kan dienen voor verdere uitbreiding in Oost-Europa.

Reageer op dit artikel