fotoreportage

Terugblik zonovergoten editie IMCC Skûtsjesilen

Home 663

Terugblik zonovergoten editie IMCC Skûtsjesilen

De veertiende editie van het jaarlijkse zeilevenement van de kennisvereniging voor voorraadhoudende bedrijven, het IMCC, was een zonovergoten editie. Foto’s en video.

Op vrijdag 9 september kwamen ruim honderd logistiek en supply chain professionals bij elkaar. Verdeeld over acht skutsjes beleefden zij een schitterende dag op de Friese wateren. Bekijk het videoverslag met drone-beelden.

“Betere omstandigheden als vandaag, ga je niet meer krijgen”, verzekerde wedstrijdleider Bram de honderd deelnemers, tijdens zijn welkomstwoord op de vrijdagochtend. Een graadje of 23, de hele dag zon, windkracht 3: ideale omstandigheden om een lekker wedstrijdje te zeilen. En dat gebeurde dan ook.

Team Logistiek.nl werd tweede. Team SCM mocht de beker dit keer mee naar huis nemen.

Nieuwe website

Het IMCC lanceerde tijdens het zeilevenement trots haar nieuwe webite, een kennisportal waar experts en professionals bij voorraadhoudende bedrijven hun kennis en ervaringen op het gebied van supply chain management delen en zich makkelijk op de hoogte stellen van nieuwe evenementen. “Met één muisklik kunnen leden zichzelf aanmelden voor IMCC-evenementen”, vertelt Harm Beerens, content en community manager van het IMCC. “Daarnaast hebben leden ook toegang tot de besloten IMCC-discussiegroep op LinkedIn.”

Bekijk alle foto’s van het zeilevenement.

Reageer op dit artikel