artikel

Redactionele kalender 2019

Home 1790

Logistiek Magazine is een onafhankelijk vakblad voor logistieke professionals en onderdeel van hét grootste logistieke multimediale platform van Nederland.

Redactionele kalender 2019

Het merk Logistiek voorziet de logistiek professional al jaren in deskundige, actuele en innovatieve informatie om de juiste investerings- en beleidsbeslissingen te kunnen nemen. We schrijven onder meer over supply chain management, warehousing, distributie, service- en productielogistiek.

Verschijndata Logistiek Magazine 2019

De redactie brengt in Logistiek Magazine een mix van nieuws, achtergronden, analyse, reportages, interviews en columns.

 

 

U heeft interessante informatie te delen? Lees in ons redactiedossier alles over het aanleveren van nieuws, achtergrond, etc.

Abonneren

Neem contact op met de klantenservice voor vragen over nieuwe abonnementen, uw bestaande digitale of papieren abonnement, deelname aan een cursus of congres of over uw (boek)aankoop.

Adverteren

Logistiek is natuurlijk als grootste logistiek platform van Nederland dé uitgelezen plek om uw boodschap te verkondigen. Download hier onze mediakit of neem voor de mogelijkheden contact op met: Jeroen Reessink  T: Tel. 088-5840695 jeroenreessink@vakmedianet.nl

Zie ookU wilt bereik in het hart van uw doelgroep? Wij helpen u graag verder!

 

Reageer op dit artikel