artikel

Logistiek maakt eregalerij: 25 jaar in de logistiek

Home

Logistiek maakt eregalerij: 25 jaar in de logistiek

Hoe lang zit u al in de logistiek? Logistiek Magazine viert dit jaar het 25-jarige jubileum. Bent u ook al zo lang actief in de logistiek, of langer? Vertel ons dan uw verhaal, dan nemen wij u op in onze ‘Eregalerij Logistiek’ op Logistiek.nl.

Logistiek Magazine viert in 2013 haar 25-jarig jubileum. Het magazine begon als krant in 1988. De eerste versie van de website ging in 1997 live. De ontwikkeling van de titel Logistiek loopt in grote lijnen parallel met de ontwikkelingen in het vakgebied. Dat maakt het interessant om terug te kijken, stil te staan bij datgene wat van waarde is geweest en vooral vooruit te blikken op de toekomst.

Bent u ook al heel lang actief in de logistieke sector?

Vertel dan uw verhaal aan ons. We nemen u graag op de ‘Eregalerij Logistiek’ op onze website. Met elkaar laten we zien, waarom logistiek een boeiend vakgebied is. Onze verhalen vertellen welke trends toen en nu hebben geleid tot professionalisering van een sector, die lang in de schaduw heeft gestaan.

 

Hoe komt u in de Eregalerij Logistiek?

Stuur een mail o.v.v. ’25 jaar’ met de onderstaande informatie naar redactie.logistiek@vakmedianet.nl met uw contactgegevens. We nemen de komende tijd contact met u op; gezien de looptijd van een jaar kan dit wel enige tijd duren! Heel graag ontvangen we, indien mogelijk, ook een mooie foto (minimaal 1 MB) van uzelf in uw werksituatie. Aanmelden van collega’s mag natuurlijk ook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen Eregalerij Logistiek

 

 

Naam:

Bedrijf:

Functie:                                                                                            Sinds:

 

 

 

Eerste functie in de logistiek (wat, waar, wanneer):

 

 

 

Wat maakt werken in de logistiek zo fascinerend?

 

 

 

Wat was voor u een belangrijke carrièreswitch en waarom?

 

 

 

Welke ambities waren er destijds en hoe zijn die waar gemaakt?

 

 

 

Welke ambities zijn nooit waargemaakt en waarom niet?

 

 

 

Wat is in uw ogen een belangrijke logistieke levensles?

Reageer op dit artikel