artikel

Poster Top LDV 2012 gratis verkrijgbaar

Home

Poster Top LDV 2012 gratis verkrijgbaar

Logistiek Magazine heeft ook dit jaar weer de lijst met de Top 50 van logistiek dienstverleners uitgebracht. Alle abonnees ontvangen bij het vakblad een gratis poster en extra bijlage. Voor nieuwsbriefabonnees is de poster gratis aan te vragen.

Logistiek Magazine heeft ook dit jaar weer een poster uitgebracht met daarop de vijftig grootste logistiek dienstverleners in Nederland. Verder legt de gratis bijlage bij Logistiek Magazine van april daar nog een verdiepingslag onder. Kees Verweij analyseerde de lijst. Ook komen verladers aan het woord in een rondetafelgesprek. Ze geven hun visie op de veranderende markt.

 

In de bijlage worden de nummers 1 tot en met 50 in een korte profielschets gepresenteerd. Ook vindt u in de bijlage een overzicht in tabelvorm van de nummers 51 tot en met 100.

 

Gratis poster voor nieuwsbrief abonnees
 

Abonnees op de gratis logistieke nieuwsbrief kunnen vanaf 16 april de poster ‘Top 50 Logistiek dienstverleners 2012′ gratis bestellen. Bent u nog geen abonnee op de logistiek nieuwsbrief? Geen probleem! Meldt u dan eerst hier aan en vermeld in uw mailaanvraag voor de poster: Nieuwe abonnee nieuwsbrief.

 

Ben u nieuwsbrief-abonnee en wilt u de poster aanvragen:

Vraag hier uw gratis poster TOP LDV 2012 aan!

 

Vergeet niet uw adresgegevens te vermelden en aan te geven onder welk mailadres u de logistieke nieuwsbrief precies ontvangt! Alvast hartelijk dank!

 

Wilt u volgend jaar niets missen? Neem dan alvast een abonnement op Logistiek Magazine.

 

Snel zoeken in de online ranglijst? Ga naar de selectietool.

Reageer op dit artikel