artikel

Uitreiking Nederlandse Logistiek Prijs bij Heineken

Home

Uitreiking Nederlandse Logistiek Prijs bij Heineken
Nederlandse Logistiek prijs NLP 2011

Binnenkort is het weer zover: op donderdag 3 november 2011 zal tijdens een exclusief diner bij Heineken Experience in Amsterdam, wederom de Nederlandse Logistiek Prijs worden uitgereikt.

vereniging Logistiek management (vLm) beloont elk jaar uitzonderlijke prestaties in het vakgebied logistiek. De winnaar krijgt de prijs voor een duidelijk innovatief project of proces dat aantoonbaar succesvol is uitgevoerd. vLm wil met deze award de innovatie en professionalisering van de logistiek in Nederland stimuleren. De gelauwerde onderneming moet een inspiratiebron voor andere bedrijven zijn. Afgelopen jaar won evenementenorganisatie ID&T de prijs. De jaren daarvoor wonnen o.a. TomTom WORK, Heineken en VanDrie Group de prijs.

    

Speciaal voorprogramma

Dit jaar is er een speciaal voorprogramma dat u echt niet mag missen! Vanaf 15:00 uur zullen er twee zeer bevlogen presentaties plaatsvinden van Ed Overvest, Production Manager van ID&T en Norbert Cappetti, Communicatiemanager van Holland Heineken House in Londen 2012. Evenementenlogistiek viert deze avond hoogtij!

Olympische Spelen in Londen 2012

Norbert Cappetti neemt u alvast mee naar de Olympische Spelen in Londen 2012, waar het Holland Heineken House weer opgezet zal worden. Al sinds de Olympische Spelen van Barcelona, in 1992, is het Holland Heineken House aanwezig op elke winter- en zomerspelen. Dit is de plek waar medaillewinnaars gehuldigd worden, waar alle Nederlanders bij elkaar komen, er veel bekende artiesten optreden en het vooral elke avond feest is. De organisatie hieraan voorafgaand en tijdens de Olympische Spelen mag zeker niet onderschat worden. Norbert Cappetti laat u zien welke logistieke uitdagingen er zijn en wat de organisatie heeft geleerd vanuit het verleden.

 

Ed Overvest zal namens ID&T, winnaar van de Logistiek Prijs 2010, een presentatie geven over de evenementenlogistiek van ID&T. Lees hier alvast een voorproefje van zijn verhaal…

     

Heineken Experience

Natuurlijk zijn we deze avond niet voor niets bij Heineken Experience in Amsterdam. Na de presentaties, mag u het ‘Heinekengevoel‘ zelf ervaren en krijgt u een rondleiding door de Heineken Experience.

Na een korte borrel zal boven in ‘het koelschip’ de avond worden voortgezet en zal de winnaar van de Nederlandse Logistiek Prijs 2011 bekend worden gemaakt! Aanwezig deze avond zijn diverse prominenten gasten, de jaarsponsoren van vLm en hun gasten, winnaars van vorige jaren, leden van vLm en genodigden. De netto opbrengst van de avond zal worden geschonken aan stichting KIM&MO

     

Ook u kunt hierbij aanwezig zijn en een tafel of stoelen afnemen. Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden, kunt u contact opnemen met Wendeline de Bruijn: wdebruijn@vlm.nl of 033 45 45 964

 

* Bovenstaan artikel is gemaakt voor de vLm-nieuwbrief van september 2011

Reageer op dit artikel