artikel

ChapeauKado kiest eigen softwareomgeving

Home

ChapeauKado kiest eigen softwareomgeving
Chapeaukado

ChapeauKado is een organisatie die zich volledig richt op het adviseren en leveren van relatiegeschenken voor klanten en personeel van bedrijven. Door de stap te maken naar zelfstandig leverancier ontstond de vraag naar een eigen softwareomgeving die volledig naar eigen behoefte kon worden ingevuld.

ChapeauKado is een organisatie die zich volledig richt op het adviseren en leveren van relatiegeschenken voor klanten en personeel van bedrijven. Door de stap te maken naar zelfstandig leverancier ontstond de vraag naar een eigen softwareomgeving die volledig naar eigen behoefte kon worden ingevuld.

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: ChapeauKado   Leverancier/dienstverlener: Consolit
Plaats: Capelle aan den IJssel  
Branche: overige industrie   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Retail   Datum ingebruikname: 01-08-0010
Productnaam: AccountView  

Een succesvol product bij Chapeaukado is het zogenaamde keuzekado waarmee de ontvanger zelf een keuze kan maken uit een selectie van cadeaus. Het bedrijf is onlangs ontstaan door een management buy-out en vervolgt zelfstandig zijn weg als volwaardig leverancier van unieke relatiegeschenken. Door deze stap ontstond uiteraard de vraag naar een eigen softwareomgeving die volledig naar eigen behoefte kon worden ingevuld.

   

Voorheen werd de administratie verwerkt in Exact Globe, waardoor er geen goed inzicht was in de eigen cijfers, de omgeving was sterk vervuild en de verwerking kostte teveel tijd. Hoewel ChapeauKado startte met inventarisatie van een oplossing van Exact, zorgde een persoonlijke relatie met Consolit voor een omslag in de softwareselectie. Consolit haakte snel aan en verzorgde een duidelijke omschrijving van de behoeften en wensen. De nadruk lag hierbij op inzicht in de eigen cijfers, relatiebeheer in combinatie met het beheren van alle opportunities, een snelle implementatie. Bovendien moest de oplossing binnen het budget passen. Omdat Consolit aan deze wensen kon voldoen en daarnaast een duidelijke vertaling van behoeften naar oplossing maakte viel de keuze van ChapeauKado op AccountView.

    

Er werd een kick-off georganiseerd waarbij Consolit en ChapeauKado de wederzijdse verwachtingen en afspraken afstemden en de implementatie in gang zetten. Dit heeft geleid tot een hoge tevredenheid en een oplossing op maat. ChapeauKado heeft nu de beschikking over een volledig eigen softwareomgeving van AccountView met optimaal beheer van verkoopkansen, direct inzicht in de cijfers en uitstekende integratie van de diverse bedrijfsprocessen.

Met deze oplossing kan het bedrijf meer tijd besteden aan de wensen van hun klanten terwijl ze volledige controle houden over de financiële situatie van de organisatie. De oplossing van Consolit en AccountView geeft ze de zekerheid en de mogelijkheid om de verwachte groeidoelstellingen te realiseren.

Reageer op dit artikel