artikel

Implementatie van de ritplanningssoftware

Home

  •1            In deze fase van de invoering heeft u een succesvol selectietraject achter de rug: u weet welke leverancier u wilt,  uw wensen zijn besproken , er ligt een goede offerte waar u binnenkort uw handtekening onder zet en weet alle overige details zoals gewenste koppelingen, tijden van installatie en invoering. U kunt […]

 

•1         

 

In deze fase van de invoering heeft u een succesvol selectietraject achter de rug: u weet welke leverancier u wilt,  uw wensen zijn besproken , er ligt een goede offerte waar u binnenkort uw handtekening onder zet en weet alle overige details zoals gewenste koppelingen, tijden van installatie en invoering. U kunt nu dus de implementatie starten.

 

Als u begint, besef dan heel goed dat dit een zwaar proces is: u moet het intensief begeleiden en het moet een samenwerkingstraject zijn tussen u en de leverancier. Als een van de twee wat minder tijd heeft of wat minder zijn best doet is de slagingskans aanzienlijk lager, of realiseert u niet alle gewenste functionaliteit.

 

Bovenal moet u beseffen dat een goede implementatie zichzelf dubbel en dwars terugverdient. Bent u daar niet van overtuigd, doe dit traject dan niet. Een complexe planning kan veel beter functioneren met ritplanningssoftware en dat moet vanaf het eerste moment bij u en alle medewerkers de overtuiging zijn.

Reageer op dit artikel