artikel

Aanmelden

Home

Het evenement van de verkiezing van de Logistiek Manager van het Jaar vindt op 4 maart 2010 voor de vijfde keer plaats. Deze jubileumeditie van hét Logistieke evenement zal worden gehouden in de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam.

De verkiezing heeft als thema ‘Logistics, the human factor’ waarbij de logistiek managers niet alleen op hun logistieke en management kwaliteiten worden beoordeeld, maar ook hoe zij omgaan met de menselijke factor in de logistiek. Naast de verkiezing staat het evenement in het teken van boeien en binden van medewerkers in deze lastige tijden. Key Note sprekers uit de sport en het bedrijfsleven gaan in op dit fenomeen. Er zijn interactieve workshps, een Business Plaza, een netwerkborrel en een VIP-diner voor genodigden.

 

Aanmelden voor dit evenement kan vanaf 21 december 2009 op de website Logistiek Manager van het Jaar

 

Meer informatie over de drie finalisten leest u hier!

Reageer op dit artikel