artikel

Topexperts: meer aandacht voor uw expertartikel

Home

Topexperts: meer aandacht voor uw expertartikel
Topexpert

Logistiek.nl biedt auteurs van expertartikelen de mogelijkheid om extra aandacht voor hun artikel te krijgen. Onder de noemer Topexperts krijgen artikelen een nog prominentere vermelding op de website en in de nieuwsbrief. Binnen het artikel zelf kan de auteur voortaan zichzelf of zijn bedrijf beter profileren.

De aanleiding voor de nieuwe propositie is de stijgende populariteit van de expertartikelen op Logistiek.nl. De auteurs krijgen hiermee een mogelijkheid om zich hierbinnen extra te onderscheiden. 

 

Aanvullend op expertartikel

De propositie Topexperts is exclusief voorbehouden aan auteurs die in het verleden expertartikelen op Logistiek.nl hebben gepubliceerd of waarvan de redactie een nieuw artikel reeds ter publicatie heeft aangenomen. Het plaatsen van expertartikelen op Logistiek.nl is en blijft dus een redactionele aangelegenheid.

 

Ieder nieuw expertartikel op Logistiek.nl wordt na redactionale goedkeuring sowieso opgenomen in de lijst met expertartikelen. Daarnaast wordt het in de week van publicatie aangekondigd op de homepage en meegenomen in de nieuwsbrief (ruim 19.000 abonnees). Daarna zakt zo’n expertartikel langzaam weg en ontstaat er concurrentie van recentere artikelen.

 

Topexpert: gegarandeerde extra aandacht 

Voor € 375 / half jaar krijgt een auteur gegarandeerde extra aandacht voor zijn artikel. Met deze Topexpert-propositie kunnen auteurs een artikel opnieuw en voor langere tijd onder de aandacht brengen bij websitebezoekers en abonnees van de nieuwsbrief.

 

Auteurs die de Topexpert-propositie afnemen krijgen hiervoor de volgende zaken:

        

  • Drie keer een duidelijke vermelding met auteurfoto in nieuwsbrief van Logistiek.nl (naast de normale eenmalige redactionele vermelding in de nieuwebrief)
  • Vermelding met bedrijfslogo op Logistiek.nl bij overzicht van expertartikelen gedurende één maand
  • Visitekaartje met auteurfoto, bedrijfslogo en contactgegevens bovenin expertartikel
  • Extra informatie plus bedrijfslogo op profielpagina van de auteur

                

Bovenstaande zaken biedt de auteur exposure en artikelen zullen minimaal duizend keer per maand worden gelezen.

 

Wat kost de Topexpert-propositie

Topexperts zijn commerciële vermeldingen en kunnen per artikel voor €375 per half jaar worden afgenomen. Uiteraard is er mogelijkheid om deze periode te verlengen.

 

Heeft u interesse of vragen over Topexperts, dan kunt u contact opnemen met contentmanager Harm Beerens.

 

 

Hieronder visuele voorbeelden van Topexpert-vermeldingen:

 

 

 

 

Reageer op dit artikel