artikel

Regel een kostenloze veegdemonstratie bij Indapp

Home

Regel een kostenloze veegdemonstratie bij Indapp
Indap op Logistica

Ooit een veegmachine aan een heftruck gezien die uw bedrijfsterrein superschoon veegt, onderhoud arm is en snel, eenvoudig en praktisch werkt? Kom dan naar onze Indapp stand in hal 11 en laat u overtuigen van onze prachtige veegdemonstratie.

Voor elke bezoeker aan onze stand bieden wij een kostenloze veeg demonstratie aan. Wij gaan in november door heel Nederland onze Tuchel veegmachine onder de aandacht brengen en hoe kan dit beter om dit te doen bij u op het bedrijfsterrein. Laat u verrassen door de geweldige veeg kwaliteit.
 
Ook mag u natuurlijk zelf de bediening in handen nemen zodat u kunt zien dat deze veegmachine echt bij uw bedrijf past. Geïnteresseerd? Kom dan op onze stand en schrijf u in onder het genot van een kopje koffie.

 

Indapp BV

Stand 11.D035

 

Reageer op dit artikel