artikel

Keynote speakers 2009

Home

Keynote speakers 2009
Dag van het magazijn

Het congres begint met een plenair programma met drie sprekers.

Jeroen Meulendijks, Directeur VTL
Onur Air vlucht 2262
 

Op 17 juni 2003 crashte vlucht 2262 bij vertrek op Groningen Airport Eelde. Jeroen Meulendijks maakte dit van dicht bij mee als directeur van de luchthaven. In zijn nieuwe hoedanigheid als directeur van VTL blikt hij terug op deze ervaring en staat hij stil bij de safety en security aspecten rondom een luchthaven. In de luchtvaart zijn de bedrijfsprocessen rondom veiligheid vanzelfsprekend essentieel. Technologie, wetgeving en inspectie zijn goed geregeld en kunnen mogelijk ook als referentie dienen voor de logistieke sector.

  
Dr.ir. Jeroen van den Berg
Jeroen van den Berg Consulting
Productiviteit en Veiligheid: Hoe Volwassen is uw Magazijn?
 

Opvallend veel logistiek managers zijn nog dagelijks bezig met brandjes blussen in het magazijn. Zolang processen niet onder controle zijn, is het lastig om een goede productiviteit, kwaliteit én veiligheid te garanderen. In deze presentatie pleiten we voor een stapsgewijze aanpak waarbij transparantie, IT, technische hulpmiddelen en ketensamenwerking de hoofdingrediënten zijn.
 

Joyce Schaeffer (AWVN),
Niels Mooy (BGZ), 
Anton van Loon (BMWT),


Interviewsituatie waarin zij ingaan discussie over projecten rondom arbo-veiligheid.

 

Download hier de brochure Dag van het Magazijn 2009 (pdf-bestand)

 

BMWT te Leidschendam organiseert deze dag. Voor vragen of wijzigingen:

070 – 301 01 03  of per e-mail: h.vanbezouw@bmwt.nl

Reageer op dit artikel