artikel

9. Outsourcen en logistiek in ander perspectief

Home

9. Outsourcen en logistiek in ander perspectief
Anton van Beers en Steef van de Velde: 'VAL heeft belofte nooit kunnen waarmaken

Met Anton van Beers (DSV) en prof. dr. Steef van de Velde (Erasmus)

Overeind blijven in een business met smalle marges, vraagt om evenwichtskunstenaars. Balanceren tussen tijdig investeren en zicht houden op de kosten. Niemand kan overal goed in zijn. Dus komt het aan op de juiste keuzes. Slimme modellen kunnen daar behoorlijk aan bijdragen, al geeft intuïtie vaak de doorslag. De logistiek dienstverlener en de hoogleraar delen meer dan alleen hun roots.

 

 

 

 

 

 


Wie is wie?

Anton van Beers (53) is meer dan 25 jaar in dienst bij DSV – daarvoor Frans Maas, Furness en Miro. Hij is verantwoordelijk voor de divisie DSV Solutions met méér dan honderd vestigingen, waaronder Amsterdam, Bergen op Zoom, Schiphol, Moerdijk, Venlo en Venray in Nederland.

Steef van de Velde (48) studeerde econometrie en economie op de Erasmus Universiteit. Hij promoveerde in 1990 op het onderwerp vrachtwagenroutering. Sinds 1999 is hij hoogleraar operations management en technologie in Rotterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


1. Anton van Beers over mensen en technologie

 


2. Steef van de Velde over meer dan assets

 


3. Anton van Beers over value added services

 


4. Steef van de Velde over het tenderproces

 


5. Anton van Beers over investeren in technologie

 


6. Steef van de Velde over service en perceptie

 

[fotoalbum]

 

 

Lees hier het interview zoals dat is gepubliceerd in vakblad Logistiek

Reageer op dit artikel