artikel

2. Industrie vormt basis voor logistiek talent

Home

2. Industrie vormt basis voor logistiek talent
Sjoerd Vollebregt en Jan Fransoo

Met Sjoerd Vollebregt (Stork) en prof. dr. Jan Fransoo (TU Eindhoven)

De industrie is de beste voedingsbodem voor jong logistiek talent. Nu supply chains complexer worden, kan de logisticus meer impact hebben op de waardecreatie van het bedrijf. De CEO spreekt uit langjarige ervaring. Grote multinationals zouden hun logistieke competenties moeten bundelen, volgens de wetenschapper. Bij voorkeur in Nederland. Beiden zijn het er over eens dat risicomanagement belangrijker is dan ooit.

 

 

 

 

 

 


Wie is wie?

Sjoerd Vollebregt (53) kwam in 2002 op de hoogste post binnen het industrieel concern Stork. Daarvoor was hij ondermeer algemeen directeur en mede-eigenaar van logistiek dienstverlener Intexo in Veghel, nu onderdeel van DHL Exel Supply Chain.

Jan Fransoo (42) is hoogleraar operations planning and control sinds 2003. Na zijn afstuderen in 1983 werkte hij op meerdere functies binnen de Technische Universiteit Eindhoven. Hij tevens lid van de Commissie Van Laarhoven, die namens de overheid zoekt naar innovatie op logistiek gebied.

 

 

 

 

1. Sjoerd Vollebregt over supply chain strategie

 


2. Jan Fransoo over gouden toekomst logistiek

 


3. Sjoerd Vollebregt over wereldwijde carriere

 


4. Jan Fransoo over niveau logistieke dienstverlening

 


5. Sjoerd Vollebregt over doorgroeien naar de top

 


6. Jan Fransoo over innovatiebeleid op logistiek gebied

 

 

[fotoalbum]

 

Lees hier het interview zoals dat is gepubliceerd in vakblad Logistiek.

Reageer op dit artikel