artikel

Finalist 2: Gert Geeve

Home

Finalist 2: Gert Geeve
Gert Geeve

Uiteraard had ook Geeve gehoopt op de finaleplaats. Puur afgaande op de logistieke prestaties is die volgens hem verdiend: “Onze prestaties staan als een huis. Daarover heb ik geen twijfels.”

Gert Geeve, de tweede finalist en manager Logistics bij Huisman Equipment in Schiedam, denkt net als de andere finalisten baat te hebben bij de communicatietraining die de finalisten krijgen. "Ik was niet tevreden over mijn presentatie. Door de zenuwen was ik een aantal zaken vergeten en begon ik te twijfelen of ik bij de laatste drie zou horen. Als je dan de presentaties van de andere genomineerden hoort, wordt die twijfel alleen maar groter. Iedereen had een goed verhaal", reageert Geeve.
 

Nieuw magazijn

Uiteraard had ook Geeve gehoopt op de finaleplaats. Puur afgaande op de logistieke prestaties is die volgens hem verdiend: "Onze prestaties staan als een huis. Daarover heb ik geen twijfels."
  

Gert Geeve was verantwoordelijk voor de realisatie van een compleet nieuw, geautomatiseerd magazijn dat in recordtijd is ontworpen en gerealiseerd. Hij introduceerde het ‘gesloten magazijn’ en dat betekende een complete cultuuromslag.

Onder leiding van Geeve is een plezierige werksfeer ontstaan en zijn de logistieke prestaties sterk verbeterd. "Mocht ik niet de beste logistiek manager van Nederland worden, dan ben ik in elk geval de gelukkigste logistiek manager van het jaar", aldus Geeve.

Reageer op dit artikel