artikel

Drie kandidaten stellen zich voor

Home

Drie kandidaten stellen zich voor
Klik om uitgebreider kennis te maken met Focco Annema

Stem mee.

Maak het de jury lastig bij de beoordeling van de drie finalisten van dit jaar. De jury beslist wie de verkiezing wint. Maar u bepaalt wie de favoriet is van de bezoekers van deze site. Onder de stemmers verloten we een stoel voor het avondvullende VIP-diner, te midden van de finalisten, de juryleden en andere interessante mensen in de logistieke wereld.

Finalist  Focco Annema is als logistiek manager bij Van Dijk Educatie in Kampen verantwoordelijk voor de grootste schoolboekendistributie van Nederland. Jaarlijks gaan er bijna 11 miljoen boeken de deur uit, waarvan meer dan 85 procent in amper acht weken. Per jaar worden er 450.000 uitzenduren ingekocht en 3.000 uitzendkrachten ingezet. De uitverkiezing komt als een grote verrassing. Maar ik ben uiteraard ongelooflijk blij, trots en vereerd."
Lees meer…

 

 

 

 

 

 


Lars Breedveld werkt bij Samsung in Delft, een Koreaans bedrijf dat in alles nummer één wil zijn. Dus ook in logistiek. Om dat te verwezenlijken, heeft Breedveld zichzelf twee hoofddoelen gesteld: waarde toevoegen en preferentie creëren. Een business case uit de witgoed sector maakt duidelijk dat beide doelen te wensen overlieten, maar Breedveld wist het tij te keren. Inmiddels arriveert meer dan 98 procent van de goederen op tijd in het warehouse en bij de klant.
Lees meer….

 

 

 

 

 

 


Gert Geeve van Huisman Equipment in Schiedam had gehoopt op de finaleplaats. Puur afgaande op de logistieke prestaties is die volgens hem verdiend: "Onze prestaties staan als een huis. Daarover heb ik geen twijfels." Geeve was verantwoordelijk voor de realisatie van een compleet nieuw, geautomatiseerd magazijn dat in recordtijd is ontworpen en gerealiseerd. Hij introduceerde het ‘gesloten magazijn’ en dat betekende een complete cultuuromslag.
Lees meer…

 

 

 

 

 


Wilt u kans maken op deelname aan het VIP-diner tijdens de verkiezing,
klik dan hier om uw gegevens achter te laten,
voordat u uw stem uitbrengt.

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel