artikel

Nado Logistics implementeert WMS

Home

Nado Logistics op Schiphol ondersteunt haar groei met de implementatie Accellos One Warehouse. Door de toegenomen activiteiten en de uitbreiding van haar magazijn is het noodzakelijk om te investeren in een nieuw software pakket. Nado Logistics heeft gekozen voor Accellos One vanwege de naadloze integratie met SAP Business One.

Nado Logistics op Schiphol ondersteunt haar groei met de implementatie Accellos One Warehouse. Door de toegenomen activiteiten en de uitbreiding van haar magazijn is het noodzakelijk om te investeren in een nieuw software pakket. Nado Logistics heeft gekozen voor Accellos One vanwege de naadloze integratie met SAP Business One.

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Nado Logistics   Leverancier/dienstverlener: Bloxx IT
Plaats: Schiphol  
Branche: logistiek & transport   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: 01-01-2009
Productnaam: Accellos One Warehouse  

Nado Logistics is van oorsprong een Freight Forwarder die voor bedrijven uit het Verre Oosten een bruggenhoofd in Europa vormt. Naast Freight Forwarding heeft het bedrijf ook kitting en assemblage in haar dienstenpakket. Sinds enige tijd biedt Nado ook Warehousing en Distributie aan. De implementatie van Accellos One Warehouse geschiedt naar aanleiding van de groei die het bedrijf doormaakt. Volgens directeur K. Yoon van Nado Logistics is een goede automatisering de enige manier om onderscheidend vermogen te verkrijgen in de race naar nieuwe opdrachtgevers. Accellos One Warehouse zal worden geïmplementeerd in combinatie met SAP Business One dat door Nado Logistics gebruikt wordt als ERP Pakket. Als aanvullende modules is gekozen voor kitting/assemblage en 3PL/Multi client. De implementatie zal eind december 2008 afgerond zijn. Vanaf januari 2009 start Nafo met het gebruik van Accellos One Warehouse.

Reageer op dit artikel