artikel

IZN doet logistiek met Jeeves

Home

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Inkoopcombinatie Zuid Nederland   Leverancier/dienstverlener: JIS Nederland Plaats: Venlo   Branche: land- & tuinbouw   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: 02-01-2009 Productnaam: Jeeves Universal   Logistiek afroep en bestelsysteem t.b.v. 16 aangesloten Intratuin winkels.   Inkoopcombinatie Zuid Nederland is logistiek centrum voor een 16-tal Intratuin winkels. Ten behoeve van de ondersteuning aan […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Inkoopcombinatie Zuid Nederland   Leverancier/dienstverlener: JIS Nederland
Plaats: Venlo  
Branche: land- & tuinbouw   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: 02-01-2009
Productnaam: Jeeves Universal  

Logistiek afroep en bestelsysteem t.b.v. 16 aangesloten Intratuin winkels.

 

Inkoopcombinatie Zuid Nederland is logistiek centrum voor een 16-tal Intratuin winkels. Ten behoeve van de ondersteuning aan het logistieke proces en het bestelproces wordt Jeeves Universal ingezet. Voor de afhandeling van bestellingen en afroepbestellingen wordt gebruik gemaakt van een speciaal door JIS te ontwikkelen webportal.

Reageer op dit artikel