artikel

CaptureTech Corporation

Home

CaptureTech was een van de deelnemers aan de RFID Get ready Tour 2008. Hieronder een samenvatting van de presentatie tijdens deze tour. Deze tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie Logistiek.nl

De presentatie: 

 

 CT Presentatie algemeen 2008-10.

 

Aanvullende informatie:

 

CaptureTech Corporation BV is leverancier van automatische identificatie systemen en gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, implementeren en onderhouden van integrale logistieke informatietoepassingen. 

De systemen van CaptureTech worden voor verschillende doeleinden toegepast in verschillende verticale marktsegmenten waaronder:

– Warehousing (public and private)
– Transport en Distributie
– Retail
– Security (geldwaardetransporteurs en banken)

 

De onderneming werd in 1999 opgericht, is gevestigd in Nieuw-Vennep en richt zich op de Europese markt.
In Nieuw-Vennep is tevens de volledig uitgeruste Europese serviceorganisatie met een eigen reparatiecentrum gevestigd. Deze serviceafdeling ondersteunt implementaties en onderhoudt operationele systemen in 14 Europese landen.

Het begrip automatische identificatie, kortweg Auto-ID, omvat een aantal technologieën waarmee gecodeerde gegevens automatisch kunnen worden gelezen en ingevoerd (data-capture), uitgewisseld (data-communication) en verwerkt (data-processing). CaptureTech beheerst tot in de puntjes de Barcode, RF, RFID, Visidot en Voice Recognition technologieën en voegt daar vanuit een brede ervaring eigen know-how aan toe.

 

De uitgebreide kennis en ervaring die op het gebied van automatische identificatie binnen de onderneming aanwezig is, is dan ook een belangrijke succesfactor van de oplossingen die CaptureTech biedt. Daarnaast is veel expertise aanwezig met betrekking tot een projectmatige aanpak. Samen met een geavanceerde serviceorganisatie hebben deze factoren ertoe geleid dat CaptureTech een plaats bij de belangrijkste spelers op de Auto-ID markt heeft verworven.

 

Op het gebied van RFID implementaties is CaptureTech absoluut koploper in de markt. Zo installeerde en implementeerde CaptureTech grootschalige RFID projecten bij ondermeer Rabobank en Albert Heijn, en werden er op logistiek gebied systemen geleverd bij ondermeer Media Logistics, Rolec en Veerman Kaas. De meeste publiciteit kreeg CaptureTech door de implementatie van RFID systemen bij Selexyz winkels (BGN), dat als eerste boekwinkelketen ter wereld overging op 100% item level tagging.

Voor meer informatie, bezoek onze website http://www.capturetech.nl/

 

Reageer op dit artikel