artikel

Voorverkiezing tijdens ledendag

Home

Voor de vierde editie van de Logistiek Manager van het Jaar Verkiezing zijn de volgende vijf personen genomineerd: Focco Annema, Manager Logistiek bij Van Dijk Educatie Lars Breedveld, Manager Logistiek bij Samsung Electronics Benelux Gert Geeve, Manager Logistiek bij Huisman Equipment BV Paul van der Heijde, Manager Supply Chain bij VelopA BV Roger Pluijm, Manager […]

Voor de vierde editie van de Logistiek Manager van het Jaar Verkiezing zijn de volgende vijf personen genomineerd:

  • Focco Annema, Manager Logistiek bij Van Dijk Educatie
  • Lars Breedveld, Manager Logistiek bij Samsung Electronics Benelux
  • Gert Geeve, Manager Logistiek bij Huisman Equipment BV
  • Paul van der Heijde, Manager Supply Chain bij VelopA BV
  • Roger Pluijm, Manager Material Supply Chain bij Centocor/ Johnson & Johnson

 

Deze kandidaten kunnen zich nu gaan voorbereiden op de voorverkiezing. De voorverkiezing zal worden gehouden tijdens de ledendag van de vereniging Logistiek management op 27 november a.s. in De Glazen Ruimte te Maarssen.

 

Tijdens deze voorverkiezing zullen de kandidaten zich aan u presenteren en krijgt u uitgebreid de gelegenheid om de kandidaten kritisch aan de tand te voelen. Vervolgens kunt u uw stem kenbaar maken.

 

De drie finalisten zullen zichzelf presenteren aan ruim 700 bezoekers tijdens de Logistiek Manager van het Jaar Verkiezing op 11 februari 2009. Dan wordt duidelijk wie zich Logistiek Manager van het Jaar 2008 mag noemen.

Reageer op dit artikel