artikel

Advanced RF Technology wil efficiënter werken met ERP

Home

 

Onderstaande tekst is aangeleverd door de leverancier.

 

Na de implementatie van de Prodin-P3 Suite wil A-RFT efficiënter kunnen werken, beter inzicht hebben in haar planning en beter inzicht hebben in waar welke goederen zich bevinden.

<table cellspacing="0" cellpadding="0" width="100%" bgcolor="#DCE5E2" border="1">
<tbody>
<tr>
<td>
<p>&nbsp;</p>
<p align="center"><font color="005178"><strong>Onderstaande tekst is aangeleverd door de leverancier.</strong></font></p>
<p>&nbsp;</p></td></tr></tbody></table>Na de implementatie van de Prodin-P3 Suite wil A-RFT efficiënter kunnen werken, beter inzicht hebben in haar planning en beter inzicht hebben in waar welke goederen zich bevinden.

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Advanced RF Technology   Leverancier/dienstverlener: Inter Access
Plaats: Uithuizen  
Branche: overige industrie   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: 30-12-2008
Productnaam: Prodin-P3 Suite  

Efficiencyslag voor Advanced RF Technology 

Op 29 mei heeft Advanced RF Technology de contracten ondertekend voor de implementatie van de Prodin-P3 Suite. A-RFT produceert en ontwikkelt Electronic Power Products. Hieronder vallen DC/DC Converters, batteryisolators, -separators, -guards en andere accu gerelateerde producten. Daarnaast worden producten gefabriceerd op klantspecificatie. Het bedrijf werd opgericht in 1983 en beschikt over een eigen EMC-lab en PCB-design omgeving. Ook de software wordt in eigen beheer ontwikkeld. A-RFT is actief in verscheidene markten, uiteenlopend van maritiem tot automotive, van telecom tot industrie en is fabrikant van vele Private labels. Na de implementatie van de Prodin-P3 Suite wil A-RFT efficiënter kunnen werken, beter inzicht hebben in haar planning en beter inzicht hebben in waar welke goederen zich bevinden. Wilt u meer weten over A-RFT: www.arft.nl Wilt u meer weten over de Prodin-P3 Suite neem dan contact met ons op: ia.prodin.sales@interaccess.nl De Prodin-P3 Suite is de geïntegreerde ERP oplossing voor het MKB van Inter Access B.V. Met de Prodin-P3 Suite bieden wij een totaaloplossing voor het optimaal beheersen van alle bedrijfsprocessen. Uiteraard de interne processen, maar zeker ook de ketenintegratie met klanten en leveranciers (voor- en achterwaartse ketenintegratie). Voorbeelden van praktische functionaliteit waarmee bedrijven hun concurrentiepositie kunnen verbeteren, zijn CRM, mobiele oplossingen voor de buitendienst, internetportaal, uitgebreid rapportageplatform en elektronische (order)verwerking met klanten en leveranciers. Onze oplossing is specifiek ontworpen voor servicebedrijven , klantordergestuurde productiebedrijven en (technische) handelsondernemingen.

Reageer op dit artikel