artikel

Evenementen en congressen

Home

Evenementen en congressen
cemat

Convention Center (CC), maandag 26 mei: Congres ‘Future of Logistics’. Internationale sprekers uit de politiek, het bedrijfsleven en de wetenschap geven antwoord op de vraag wat de logistieke sector in de periode tot 2025 bijdragen aan de ontwikkelingen in de wereld. Na aanmelding is dit congres vrij toegankelijk. Zie www.future-of-logistics.com   Hall 12, Internationaal CeMAT […]

Convention Center (CC), maandag 26 mei: Congres ‘Future of Logistics’. Internationale sprekers uit de politiek, het bedrijfsleven en de wetenschap geven antwoord op de vraag wat de logistieke sector in de periode tot 2025 bijdragen aan de ontwikkelingen in de wereld. Na aanmelding is dit congres vrij toegankelijk. Zie www.future-of-logistics.com

 

Hall 12, Internationaal CeMAT Forum

Hal 27, gehele week: Job & Career Market: vrij toegankelijk evenement over professioneel employment binnen de logistiek. Voor werkgevers, werknemers, intercedenten en studenten.

Hal 27, gehele week: Campus Intralogistics 2008: vrij toegankelijk doorlopend evenement rondom kennisoverdracht binnen de logistieke sector met interactie en discussie.

 

Meer info, zie website CeMAT.

Reageer op dit artikel