artikel

26 mei: ‘Future of Logistics

Home

Eigenlijk begint de CeMAT dit jaar niet op dinsdag, maar op de maandag ervoor. Die dag organiseert de beursorganisatie voor het eerst een ambitieus congres met de titel Future of Logistics.

Internationale sprekers uit de politiek, het bedrijfsleven en de wetenschap zullen die dag antwoord geven op de vraag wat de logistieke sector zal bijdragen aan de ontwikkelingen in de wereld voor de komende twintig jaar. Onderdeel van het congres is een onderzoek onder de congresdeelnemers naar de toekomst van de logistiek, waarvan het resultaat aan het eind van het onderzoek bekend zal worden gemaakt.

Ook op de beurs zelf is er ruimte voor interactie en discussie. Gedurende de hele week worden diverse congressen en forums georganiseerd. Wie zich persoonlijk van al het nieuws op de hoogte wil stellen, heeft aan één beursdag dus beslist niet genoeg.

Reageer op dit artikel