artikel

Laatste kans Aandrijftechniek Innovatie Award

Home

Laatste kans Aandrijftechniek Innovatie Award
Miriam van den Bogaard

Bedrijven kunnen nog tot 1 april 2008 applicaties en producten inzenden voor de Aandrijftechniek Innovatie Award. De nominaties worden 29 mei bekendgemaakt. De prijsuitreiking vindt plaats op de eerste beursdag (30 september).

De Aandrijftechniek Innovatie Awards beloven een toonkamer van Nederlands innovatief vernuft te worden. Bedrijven die hun product ter jurering willen aanbieden, hebben daarvoor nog een paar weken de tijd.

 

Marketing

Projectmanager Mirjam van den Bogaard van VNU Exhibitions benadrukt dat inzenden de moeite meer dan waard is. “Het valt me op dat veel bedrijven de mooiste innovaties in huis hebben, maar zich onvoldoende realiseren dat het via marketing aan de man moet worden gebracht. De awards zijn daarom een uitstekend marketinginstrument om publiciteit te genereren. Natuurlijk gaat het om de award, maar wie is genomineerd heeft het al heel ver geschopt.”

 

Job van Amerongen

Producten, applicaties of diensten komen voor jurering in aanmerking als ze in 2007 of in 2008 op de Nederlandse markt zijn of worden geïntroduceerd. Ook niet-exposanten kunnen hun innovaties inzenden. De jury beoordeelt aan de hand van criteria als innovativiteit, duurzaamheid, toegevoegde waarde voor de gebruiker, business potential, economisch rendement en zaken als versterking van de concurrentiepositie. Juryvoorzitter is Job van Amerongen van Universiteit Twente.

 

Vakbeurs ICT & Logistiek
Aandrijftechniek & Factory Automation 2008 vindt plaats van 30 september tot en met 3 oktober, tegelijk met de vakbeurs ICT & Logistiek en is de grootste en meest complete beurs op het gebied van aandrijftechniek, productieautomatisering en besturingstechniek in de Benelux. Aan de beurs, waaraan 240 exposanten deelnemen zijn diverse activiteiten gekoppeld. De beurs kent een sectorindeling. Meer informatie: www.aandrijftechniek-online.nl

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel