artikel

Industriële Week 2008 beleeft primeur

Home

VNU Exhibitions lanceert een nieuw full-service concept voor bedrijven die producten en diensten aanbieden op het gebied van veiligheid en beveiliging. Zij kunnen zich op een laagdrempelige manier presenteren aan verticale markten als de bouw, de industrie, de logistieke sector en de installatiebranche.

Dit gebeurt in de vorm van paviljoens. De eerste uit de reeks is Industrie & Veiligheid, ‘voor een gezonde en veilige werkomgeving’, tijdens de Industriële Week 2008 die in oktober dit jaar wordt gehouden.

 

Veiligheid

Clustermanager Industrie Arwen Obermeyer van beursorganisator VNU Exhibitions: “Veiligheid blijft op al onze beurzen een actueel thema. Denk alleen maar wat er komt kijken bij het beveiligen van een plant, denk ook aan de fysieke beveiliging van een verpakker. In alle gevallen gaat het om de continuiteit van productie. De industrie stelt specifieke eisen aan haar beveiliging. Toegespitst, op maat en direct toepasbaar.

Tijdens de industriele week lanceren we daarom het nieuw paviljoen Industrie & Veiligheid, met uitsluitend bedrijven op het gebied van beveiliging voor de industriele sector. Uit onze enquetes onder het bezoek weten we dat er brede interesse voor dit onderwerp bestaat.”

 

Info

Meer informatie is verkrijgbaar bij Nicole van Leeuwen, VNU Exhibitions Europe, nicole.van.leeuwen@vnuexhibitions.com.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel