artikel

Themasessie manueel of automatisch orderverzamelen

Home

Themasessie manueel of automatisch orderverzamelen
Hans Hortentius

WMMS-dag nieuwe stijl

Hans Hortensius van Ter Hoeven uit Apeldoorn boeide zijn publiek vanaf het eerste moment. De volle zaal en de enthousiaste vragen waren tekenend voor de belangstelling voor dit thema.

 

1.200 picks per persoon per uur

De orderverzamelautomaat die Schäfer bij Ter Hoeven installeerde wordt aangestuurd door het kort daarvoor geïmplementeerde ERP van SAP. Met de combinatie van mini-load en carrousels behaalt de groothandel voor de dhz- en schildersbranche maar liefst 1200 picks per persoon per uur.

 

Automatisch orderverzamelen
Samen met het manuele activiteiten uit de andere opslagsecties voldoet het systeem aan alle vooraf gestelde doelen. De presentatie van Egemin die hierop volgde onderstreepte de uitstekende mogelijkheden voor automatisch orderverzamelen diverse mogelijkheden van vergelijkbare hybride systemen.

Reageer op dit artikel