artikel

Claudia Sträter live met Pebblestone Fashion

Home

De vele samenhangende processen als planning, productie, verkoop (groothandel én retail) en logistiek zijn verenigd in één oplossing. In combinatie met het gebruik van de kleur/maat matrix zorgt dit voor een snellere en eenvoudigere verwerking van de duizenden variabelen per dag.

De vele samenhangende processen als planning, productie, verkoop (groothandel én retail) en logistiek zijn verenigd in één oplossing. In combinatie met het gebruik van de kleur/maat matrix zorgt dit voor een snellere en eenvoudigere verwerking van de duizenden variabelen per dag.

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Claudia Sträter   Leverancier/dienstverlener: 0
Plaats: Diemen  
Branche: fast moving consumer goods   Bedrijfsgrootte: middelgroot: 100 – 399 werknemers
Bedrijfstype: Retail   Datum ingebruikname: 01-03-2005
Productnaam: Pebblestone Fashion  
Reageer op dit artikel