artikel

Voorverkiezing tijdens Logistica (met foto’s)

Home

Voorverkiezing tijdens Logistica (met foto’s)
Broekhuisen

Dit jaar vond de voorverkiezing plaats tijdens de vakbeurs Logistica op 15 en 16 november van 14.00 tot 16.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht. Vijf genomineerden, geselecteerd door de jury, presenteerden zich aan de zaal die daarna kritische vragen mocht stellen.

Iedere bezoeker van de voorverkiezing mocht meestemmen en beslissen welke drie genomineerden doorgaan naar de finale. De uiteindelijke finale is op 8 februari 2006. De drie managers die overblijven worden eind november bekend gemaakt.  

 

De vijf genomineerden stelden zich een voor een voor:

 

Machiel Roelofsen: ‘Wij zijn het beste logistieke bedrijf van Nederland’

 

Paul Spijkers: "Logistiek is bij ons nu corebusiness"

 

Jan Broekhuisen: "Ik ben blij dat ik zover ben gekomen"

 

Paul Nijhof: "Tevredenheid omhoog, kosten omlaag"

Karel de Jong: "Gewone dingen op een buitengewone manier doen"

 

Meer informatie
Voor algemene informatie, vragen over de verkiezing kunt u contact opnemen met het secretariaat onder telefoonnummer 010 – 264 01 47, Fax 010 – 264 01 45 of e-mail vragen@logistiekmanagervanhetjaar.nl of kijk op http://www.logistiek.nL/.

Reageer op dit artikel