artikel

Innovatie in beeld

Home

Syntens heeft voor de top 100 MKB Innovatie informatieve filmpjes gemaakt bij bedrijven, onder andere in de logistieke sector, waar recent een innovatie is doorgevoerd. Hier kunt u een aantal van deze fimpjes bekijken.

Base Logistics

Met ICT is veel geld te besparen en te verdienen. Base Logistics verwerkt bijna alle opdrachten digitaal en daarmee kan de organisatie razendsnel oplossingen aandragen voor menig vraagstuk op het gebied van logistiek en automatisering.

Bekijk het filmpje van Base Logistics.

 

Autoveiling

Met een simpele webapplicatie kun je vaak op een simpele en effectieve manier geld verdienen. Dat wordt bewezen met Autoveiling.nl. Met deze toepassing wordt het voorraadbeheer geoptimaliseerd waardoor het rendement van het werk en de omloopsnelheid van de auto’s kan worden vergroot.

Bekijk het filmpje van Autoveiling.

 

Elenbaas

Ook met organisatorische innovatie kan zowel geld als tijd worden bespaard. Carrosseriebedrijf Elenbaas bewijst dat door zich te transformeren van een ambachtelijk bedrijf naar een industriële onderneming. Door alle productieprocessen aan te passen is het aantal werkzame uren teruggebracht met 10 tot 20 procent en de doorlooptijd van de productielijn zelfs met 40 tot 50 procent verminderd.

Bekijk het filmpje van Elenbaas.

 

WK plant

Verzakkingen van betonnen vloeren geven veel problemen in de kassenbouw. WK plant heeft hier een innovatieve oplossing voor gevonden. De kweker van potplanten heeft zogenoemde beloopbare rolcontainers ontwikkeld. Deze werkwijze is geheel nieuw in de potplantensector en heeft zowel het arbeidsklimaat als de logistiek aanzienlijk verbeterd.

Bekijk het filmpje van WK plant.

 

Reageer op dit artikel