artikel

EVO

Home

EVO
EVO

EVO is de belangenbehartiger van 30.000 bedrijven in alle branches die goederen te vervoeren hebben. Dat doen zij met eigen voertuigen of besteden ze uit aan een transportonderneming. Bij elkaar genereren de EVO-leden, die werk bieden aan 1,3 miljoen mensen, 70 procent van alle lading van, naar en binnen Nederland.

EVO

 

 

 

 

 

 

Adresgegevens EVO

Signaalrood 60

2718 SG Zoetermeer

www.evo.nl

evo@evo.nl

T. (079) 346 7346

F. (079) 346 7800

 

Lidmaatschap: Als collectieve belangenbehartiger staat EVO voor besparing op de logistieke kosten voor haar achterban. Daarnaast kunnen leden op individueel niveau profiteren van het EVO-lidmaatschap. Via EVO beschikken ze over actuele kennis op het gebied van in- en externe logistiek en kunnen ze zich hierover gericht laten adviseren en opleiden. Altijd met als doel het rendement van hun onderneming verder te optimaliseren.

 

Aantal leden: 30.000 leden

 

Contributie: Verschillende contributieklassen afhankelijk van grootte

 

Activiteiten: Zie de website van EVO

 

Agenda: Zie de website van EVO

 

Reageer op dit artikel