artikel

Vereniging logistiek management

Home

Logistiek.nl en het vakblad Logistiek werken samen met de Vereniging logistiek management (VLM). Wat doet de Vereniging logistiek management? En wat houdt de samenwerking in?

Wat is VLM?

VLM is een beroepsvereniging voor logistiek managers, specialisten en studenten en voor geïnteresseerden vanuit andere vakgebieden. De vereniging wil de professionele ontwikkeling van (aankomende) logistici bevorderen door het aanbieden van een netwerk en het uitwisselen van kennis en ervaringen.

 

VLM realiseert haar doelstelling op verschillende manieren. De basis wordt gevormd door de activiteiten die leden zelf ondernemen of initiëren. Hierbij wordt bij voorkeur samengewerkt in projectgroepen, zoals Kiemgroepen, Vakgroepen en Interactieve Studiegroepen. Alle drie zijn dit platformen voor discussie en kennisontwikkeling. Daarnaast zorgt VLM voor verbreding en verdieping van kennis en ervaring van logistici, onder meer door het organiseren van congressen en excursies.

 

Voor meer informatie over VLM en haar activiteiten verwijzen we u graag door naar de website van VLM.

 

Vakblad Logistiek voor leden VLM

Alle leden van de Vereniging logistiek management ontvangen tweewekelijks het vakblad Logistiek. Voor meer informatie over de inhoud van het vakblad kunt u hier terecht.

 

Op de website van VLM vindt u meer informatie over het lidmaatschap.

 

 

Reageer op dit artikel