artikel

Profileringsmogelijkheden 2006

Home

  Tijdens het Supply Chain Event 2006 heeft u de mogelijkheid om de activiteiten van uw organisatie te presenteren. Dit kan door middel van het realiseren van een stand op de informatiemarkt en het invullen van een parallelsessie (klanten case: klant is spreker) om zo uw produkt/dienst onder de aandacht van de bezoekers te brengen. […]

 

Tijdens het Supply Chain Event 2006 heeft u de mogelijkheid om de activiteiten van uw organisatie te presenteren. Dit kan door middel van het realiseren van een stand op de informatiemarkt en het invullen van een parallelsessie (klanten case: klant is spreker) om zo uw produkt/dienst onder de aandacht van de bezoekers te brengen.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van deelname aan dit evenement, neem dan contact op met:

Gerben Müller
jr. Accountmanager Logistiek
Telefoon: +31 (0)314 – 349419
e-mail: Gerben.Muller@reedbusiness.nl

 

Reageer op dit artikel