nieuws

TomTom Telematics heet nu officieel Webfleet Solutions

Distributie 1012

Twintig jaar na de lancering van de Web Fleet-oplossing, verandert Tom Tom Telematics zijn bedrijfsnaam. TomTom Telematics heet voortaan Webfleet Solutions.

TomTom Telematics heet nu officieel Webfleet Solutions

Het bedrijf dat eerder bekend stond als TomTom Telematics  opereert vanaf 1 oktober onder de nieuwe naam Webfleet Solutions. De producten en diensten blijven hetzelfde.

De naamsverandering volgt op de overname van Tom Tom Telematics door Bridgestone eerder dit jaar. Bridgestone Europe, een dochteronderneming van de grootste banden- en rubberonderneming ter wereld betaalt 910 miljoen euro voor het bedrijf.

Groeiplannen

Tom Tom Telematics heeft de ambitie om de nummer één te zijn en te blijven in Europa en de wereldwijde toppositie in vlootmanagement te versterken. Die ambitie waarmaken is eenvoudiger door de financiële en geografische kracht van Bridgestone te gebruiken dan als zelfstandig bedrijf.

Thomas Schmidt, ceo en managing director van Webfleet Solutions. “Webfleet Solutions wil verder gaan dan het ‘gewoon’ leveren van een telematicaoplossing. Bridgestone biedt ons het perfecte platform om dat te realiseren.

Tom Tom Telematics, nu dus Webfleet Solutions, moet Bridgestone helpen te groeien in mobiliteitsoplossingen.

Reageer op dit artikel