nieuws

Last mile start up Packaly haalt 150.000 euro investering op

Distributie 642

Het Utrechtse techbedrijf Packaly heeft 150.000 euro investering opgehaald bij diverse investeerders uit Deventer. Packaly biedt same hour delivery aan voor verschillende retailers.

Last mile start up Packaly haalt 150.000 euro investering op

Ruim twee maanden nadat Packaly zijn last mile dienst bekendmaakte, heeft het techbedrijf 150.000 groeigeld opgehaald. Met Packaly kunnen consumenten bij verschillende retailers hun internet bestelling binnen 60 minuten thuis laten bezorgen. Het bedrijf is momenteel druk bezig met de ontwikkeling en lancering van hun platform.

Op 1 oktober zal de lancering plaatsvinden. Packaly zal in Utrecht beginnen met bezorgen. De investering wordt voornamelijk gebruikt voor het opbouwen van het team, de ontwikkeling van het product, de marketing en voor de operationele doeleinden.

Reageer op dit artikel