nieuws

Nederlandse primeur Iveco S-Way op Truckstar Festival

Distributie 1147

Chauffeurs kregen de Nederlandse primeur om op de Iveco-stand tijdens het Truckstar Festival kennis te maken met de nieuwe Iveco S-Way. Iveco had flink uitgepakt. Ook de Stralis LNG, de Trakker en de X-Way waren op het terrein op het TT-Circuit Assen te bewonderen.

Nederlandse primeur Iveco S-Way op Truckstar Festival

Iveco kijkt terug op een geslaagde 39e editie van Truckstar Festival waar de truckfabrikant de nieuwe S-Way voor het eerst aan het publiek liet zien in maar liefst vier uitvoeringen. De S-Way diesel, de LNG uitvoering en twee speciale concept trucks; de Magirus en de Fit Cab. Naar eigen zeggen reageerde het publiek erg enthousiast. Vrijdagavond werden de voertuigen, onder het motto ‘I Am Unstoppable’, als sneakpreview onthuld aan leden van het Iveco konvooi. Via het Truckstar Facebook kanaal konden mensen live meegenieten.

 

Lees ook: Lange afstanden rijden op LNG – hoe werk dat?

 

Chauffeurs omarmen S-Way

Bezoekers kregen een weekend lang de kans om de Iveco S-Way te ervaren en als een van de eersten plaats te nemen in de truck. In grote getale kwamen de bezoekers dan ook de nieuwe truck bewonderen, aldus Iveco en ook getuige de reacties op social media.

Opvolger Stralis

De S-Way is de opvolger van de Stralis. De truck is een connected langeafstandsvrachtwagen waar volgens de Italiaanse truckbouwer het leven en het comfort van de chauffeur centraal staat. Het hoge niveau van connectiviteit draagt bij aan het verlagen van de Total Cost of Ownership. En dat is dan weer goed nieuws voor de transportondernemer en fleetowner.

Lees ook: Iveco lanceert nieuwe truck S-Way

 

Reageer op dit artikel