nieuws

CB levert met elektrische bakfiets

Distributie 864

CB levert voor het eerst met zijn eigen elektrische bakfiets. De eerste levering was bij boekhandel Tomey in Culemborg. De elektrische bakfiets is onderdeel van de verdere verduurzaming van het wagenpark.

CB levert met elektrische bakfiets

92 procent van de leveringen in Culemborg leent zich voor bakfietsvervoer. Als de proef bevalt in Culemborg wil CB ook in de omliggende dorpen leveren met een elektrische bakfiets.

De elektrische bakfiets is onderdeel van de verdere verduurzaming van het wagenpark. Naast rijden met elektrische bakfietsen (in eigen beheer of met vervoerspartners) verduurzaamt CB zijn wagenpark onder andere met schonere brandstoffen (als LNG en GTL), schonere motoren (Euro6 en binnenkort elektrisch; CB gaat samenwerken met Parcls en CityHub.

 

 

Reageer op dit artikel