nieuws

Coolblue lanceert verpakking met zonnepanelen

Distributie 4760

Je mobiel of laptop opladen met je e-commerce verpakking? Nu kan het. Coolblue heeft een verpakking ontwikkeld waarin zonnepanelen zitten verwerkt.

Coolblue lanceert verpakking met zonnepanelen

Aan innovatiedrang geen gebrek bij Coolblue; denk aan het grote zonnedak of de elektrisch bezorging. Aan humor ontbreekt het ook niet…. nu 1 april nadert. Alles voor een glimlach, is een bekende pay off van Coolblue. Met dit nieuwste idee lukt dat zeker.

Pakketpanelen. Zo heet de verpakkingstechnologie van Coolblue. Het doel: nóg meer uit zijn pakketjes halen. Door zonnecellen in de blauwe dozen te verwerken, wil Coolblue, winnaar van Nederlandse Logistiek Prijs 2018, klanten helpen om zelf hun eigen energie op te wekken.

 

 

Pieter Zwart, beginbaas bij Coolblue: “Onze pakketjes hebben een heel belangrijke functie, namelijk producten onbeschadigd bij onze klanten krijgen. Dus misschien is de vraag niet minder blauwe doosjes, maar juist meer doen met blauwe doosjes. Ik vind het superfijn om dit eindelijk na 10 jaar met de wereld te kunnen delen. En eindelijk snappen onze klanten ook dat het logo van Coolblue eigenlijk een zonnetje is.”

Coolblue wil eerst feedback van klanten verzamelen. De eerste 10.000 proefpakketpanelen worden gratis verspreid over Nederland en België.

 

Reageer op dit artikel