nieuws

Coolblue bezorgt tv’s in Rotterdam en Amsterdam elektrisch

Distributie 1275

Coolblue heeft 100% elektrische bezorgbusjes in Rotterdam en Amsterdam in gebruik genomen. De nieuwe busjes rijden op energie die het e-commercebedrijf zelf gaat opwekken met zijn eigen zonnedak.

Coolblue bezorgt tv’s in Rotterdam en Amsterdam elektrisch

Coolblue verwacht de bezorging met de elektrische busjes later dit jaar verder uit te breiden naar andere grote Nederlandse steden. De busjes, de elektrische Volkswagen Crafters, rijden op energie afkomstig van het nieuwe zonnedak van het distributiecentrum in Tilburg.

80% van tv’s in Rotterdam en Amsterdam elektrisch bezorgd

Pieter Zwart, Beginbaas Coolblue: “Vandaag bezorgen we voor de eerste keer tv’s bij klanten met onze nieuwe elektrische busjes. We komen ‘m zelf brengen en zetten ‘m neer waar de klant wil. We verwachten dat 80% van alle tv’s in Rotterdam en Amsterdam met deze elektrische busjes bij onze klanten wordt bezorgd.” Wie dus vandaag een tv bestelt, heeft een grote kans dat deze de volgende dag met een elektrische bus wordt bezorgd. Bij de bezorging met elektrische busjes krijgen klanten dezelfde service die ze van Coolblue, winnaar van de Nederlandse Logistiek Prijs, gewend zijn. Klanten ontvangen hun bestelling de volgende dag binnen een tijdvak van 1 uur. Een kwartier van tevoren ontvangen ze een sms met het exacte tijdstip van bezorging.

Lees ook: Coolblue boek recordomzet

Reageer op dit artikel