nieuws

Albert Heijn neemt retouren aan verkooppartners bol.com

Distributie 1455

Albert Heijn gaat nog dit jaar retourpakketjes aannemen van de verkooppartners van bol.com.

Albert Heijn neemt retouren aan verkooppartners bol.com

Aanleiding is dat de klanten het niet prettig vinden dat ze voor het retourneren van de pakketjes van de partners niet terecht kunnen in de winkels van Albert Heijn in Nederland en België. Dat meldde Erik-Jan Quik van bol.com recent tijdens het event Emerce Retail, meldt Distrifood. Wanneer de service precies beschikbaar wordt voor klanten is op dit moment nog niet bekend. Naast afhaalpunt voor producten besteld via bol.com, dienen veel AH-winkels ook als retourpunt.

AH en bol.com werken nauwer samen

Oktober vorig jaar werd duidelijk dat Albert Heijn en bol.com nauwer gaan samenwerken. Zo wordt het mogelijk om met een bol.com-account ook in te loggen op de website van Albert Heijn en krijgen deelnemers aan het AH Bezorgbundel-programma voortaan ook gratis bezorging bij bol.com.

 

Lees ook
Retouren e-commerce reduceren? dit zijn de oplossingen

 

 

Transitie naar platform

Bol.com maakt een transitie door van winkelnetwerk naar -platform. Dat houdt in dat alle aangesloten 23.000 webwinkels dezelfde kwaliteit diensten moeten kunnen leveren als de platformeigenaar zelf. Dat geldt voor zowel e-fulfilment en marketingdiensten als voor verzendingen en retouren.

Reageer op dit artikel