nieuws

PartsPoint besteedt distributie uit aan HPD

Distributie 1488

PartsPoint Group in Ede en Holland Parts Distribution (HPD) in Leerdam hebben een meerjarige transportovereenkomst getekend voor de innight- en overnight onderdelendistributie.

PartsPoint besteedt distributie uit aan HPD

PartsPoint Group is actief op de Benelux-markt met de merken AD Nederland, Brezan en Staadegaard TC. Het bedrijf van drie distributiencentra teruggegaan naar één. Eerder werd er ook met drie vervoerders gewerkt, ook dat is teruggebracht naar één: Holland Parts Distribution (HPD). Dit is een logistiek dienstverlener die gespecialiseerd is in nacht- en dagdistributie van after-market automotive goederen. Het bedrijf gaat voor PartsPoint Group het vervoer  in de gehele Benelux coördineren en uitvoeren.

Innight en overnight distributie

Supply Chain Director Ardjan van der Blonk (midden) en HPD CEO Rene Nijenbrinks (rechts) tekenen onder toeziend oog van HPD Chief Sales Officer Ronald Groot (links) de meerjarige transportovereenkomst.

Van kleine pakketjes reserveonderdelen tot een groot voorruit van een truck. HPD organiseert het vanaf nu allemaal voor Partspoint. “Met name het brede spectrum aan diensten van HPD, zowel innight als overnight, en de jarenlange ervaring  heeft de doorslag gegeven bij onze keuze”, legt PartsPoint Supply Chain Director  Ardjan van der Blonk uit. “Wij beleveren iedere nacht al onze klanten en onze eigen filialen met een heel breed assortiment automotive artikelen, die qua vorm, omvang en gewicht ook nog eens heel verschillend en veelzijdig zijn. HPD is daar volledig op ingesteld”.

 

Tenderen: 7 tips voor verladers en logistiek dienstverleners 

De innight service betekent aflevering vóór 8 uur ’s-ochtends op dedicated filiaaladressen. Overnight afleveringen worden gerealiseerd in de Benelux bij garagebedrijven of zelfs bij particulieren. “De HPD slogan ‘Wake up without worries!’ spreekt mij wel aan”, aldus  Van der Blonk. “Het is prettig dat HPD ons de transportzorg met zorg uit handen neemt.”

Lees ook: Misbruik term ‘partnership’ bij logistieke uitbesteding

Reageer op dit artikel