nieuws

TransHeroes digitaliseert zijn transport

Distributie 641

Na een forse digitaliseringsslag in het warehouse eerder dit jaar, digitaliseert TransHeroes nu zijn transport. De logistieke dienstverlener heeft een nieuw TMS geïmplementeerd. TMS is afgestemd op het WMS.

TransHeroes digitaliseert zijn transport

Flexibel, modulair, effectief, efficiënt, future-proof, altijd up-to-date en continue doorontwikkeling. Dat is het wensenpakket waaraan de nieuwe IT-oplossing van het bedrijf uit Twente moet voldoen. Begin dit jaar pakte TransHeroes zijn WMS aan. Nu volgt het transportdeel met TMS.

De logistieek dienstverlener wil dat alle entiteiten binnen de organisatie volledig met elkaar integreren. Door het TMS op het WMS (allebei Boltrics) af te stemmen, is dit voor deze twee onderdelen in ieder geval al gelukt.

Lees ook
Digitalisering data ‘geen valkuil maar winstmaker’

 

Flinke efficiëntieslag

In Boltrics’ DataHub organiseert, beheert, deelt en verwerkt TransHeroes data van derden en vice versa.  TransHeroes is nu in staat de conversiemogelijkheden te bepalen. Sommige klanten werken met kubieke meters, anderen met EURO pallets of met laadmeters. Hiervoor ontwikkelde Boltrics de laadmeters functionaliteit. Dit scheelt enorm veel rekenwerk per order en hiermee slaat de allround logistiek dienstverlener een flinke efficiëntieslag, aldus de dienstverlener.

Edwin Asveld, ceo bij TransHeroes: “Dat automatisering en persoonlijke communicatie niet samen zouden gaan, is een misvatting. Het TMS en WMS van Boltrics maken door automatisering persoonlijk handelen alleen maar meer mogelijk.”

Reageer op dit artikel