nieuws

Trimble komt met nieuwe rapportage-module voor fleetmanagers

Distributie 666

Trimble toont tijdens de komende ICT & Logistiek-beurs een nieuwe rapportage module waarmee transporteurs en logistiek dienstverleners hun productiviteit en efficiëntie kunnen verbeteren aan de hand van boordcomputerdata. De nieuwe module stelt fleetmanagers ook in staat om eenvoudig en duidelijker informatie te bekijken en te analyseren om processen te verbeteren.

Trimble komt met nieuwe rapportage-module voor fleetmanagers

Standaardrapporten over relevante kerncijfers en gegevens zijn beschikbaar voor de gebruiker in de back-office applicatie FleetCockpit. Daarnaast vormt een nieuwe filterfunctie de kern van de nieuwe rapportage module, die de resultaten duidelijker weergeeft in de vorm van lijsten en grafische weergaven.

Inzoomen op alarmfuncties

De module biedt ook een aantal standaardrapporten voor gemeenschappelijke vervoersprestatie-indicatoren (KPI’s). Met behulp van vooraf gedefinieerde of zelf-configureerbare filters en drill-down-functies kunnen wagenparkbeheerders inzoomen op de gegevens die belangrijk voor hen zijn, bijvoorbeeld alarmfuncties voor lange wachttijden tijdens het laden.

Rapporten verzenden

Met de applicatie kunnen gebruikers zien welke voertuigen stil staan voor laden en voor hoe lang. De gegevens worden op een gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd: zowel grafisch als in tabellen, die kunnen worden aangepast en opgeslagen als favoriet. Het meldingssysteem kan ook rapporten verzenden op een wekelijkse of maandelijkse basis.

Deelname ICT & Logistiek

De boordcomputer specialist heeft de nieuwe module ontworpen op basis van de behoeften van de gebruikers door te analyseren welke data belangrijk zijn voor klanten. Trimble presenteert de oplossing samen met een verscheidenheid aan andere oplossingen op de ICT & Logistiek-beurs in de Jaarbeurs in Utrecht op 7 en 8 november op stand 01.B034.

Reageer op dit artikel