nieuws

UPS verlaat ophaaltijden met een uur

Distributie 695

UPS komt met latere ophaaltijden voor klanten in heel Europa. De uitbreiding moet de klant flexibeler maken.

UPS verlaat ophaaltijden met een uur
ups

UPS klanten in meer dan 100 Nederlandse postcodes, kunnen vanaf nu ophaaltijden tot 19.00 uur verwachten. Dit geeft hen maximaal een uur extra productietijd. UPS heeft ook zijn de ‘Standaard-service’ tussen gebieden in Limburg, Noord-Brabant en Zeeland verbeterd. Hierdoor is de verzendtijd voor wegtransport van UPS naar Londen en delen van Zuidoost-Engeland tot één dag afgenomen.

2 miljard dollar plan

“Flexibiliteit is zeer belangrijk voor kleine Nederlandse bedrijven, gezien zij ervoor moeten zorgen dat klanten hun bestellingen krijgen wanneer ze die nodig hebben”, verklaart Ufku Akaltan, country manager UPS Benelux deze stap. De recente uitbreidingen van de service van UPS maken deel uit van de $2 miljard investeringen in het Europese netwerk en de infrastructuur tot 2019. Het nieuwe sorteercentrum  in Eindhoven is daar onder meer onderdeel van.

 

 

Reageer op dit artikel